Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Πρώτα ο Πρώτος, μετά ο Δεύτερος και τώρα… ο Τρίτος και… «Καλύτερος»;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Κάθε φορά οι άνθρωποι, όπως παρουσιάζει αυτό το καταπληκτικό βίντεο, πέφτουν θύματα στα ψέματα κάποιων ηγετών τους, από ένα κύκλωμα παραπληροφόρησης, αποπροσανατολισμού και πλύσεως εγκέφαλου, έτσι ώστε να καταργηθεί τελείως, έρχονται οι παγκοσμιοι πολεμοι.

Κάποτε η ιστορία γραφόταν στα γεγονότα. Σήμερα η «Νέα Ιστορία» είναι η επιβαλλόμενη ιστορία της Νέας Τάξης που άρχισε να επιβάλλεται ήδη από τον προηγούμενο αιώνα. Η ιστορία αυτή είναι η ιστορία της διαστρέβλωσης της ιστορίας και της εμπέδωσης της «Θεωρίας των Προβάτων»! Θυμηθείτε τον… απερίγραπτο «συνωστισμό» της Σμύρνης!

Πριν από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι θα επέρχονταν, αλλά οι αποφάσεις είχαν ήδη παρθεί και οι λαοί παρασυρόμενοι από την παγκόσμια ελίτ οδήγησαν σε εκατόμβες θυμάτων σύμφωνα με τα σιωνιστικά σχέδια.

Πριν από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κανείς δεν περίμενε τα πράγματα να φτάσουν ως εκεί, (Συμφωνία Μονάχου 1938). Ο πόλεμος όμως ήρθε καθώς ο γερμανικός λαός πίστεψε και ακολούθησε τον Χίτλερ. Τα σχέδια της Νέας Τάξης για άλλη μια φορά έσυραν τον κόσμο στην φρίκη.

Τώρα πολλοί διαβεβαιώνουν ότι παρά τις διάφορες κινδυνολογίες
δεν θα γίνει τρίτος παγκόσμιο πόλεμος. Μακάρι!

Και όμως πάλι με την αδιαφορία της παγκόσμιας κοινής γνώμης στο δράμα της Συρίας, κοινή γνώμη που καθοδηγείται από τα καθεστωτικό ΜΜΕ μέχρι που οι πρόσφυγες άρχισαν να φτάνουν στα σπίτια τους, ο παγκόσμιος Αρμαγεδδών ακονίζει τα δολοφονικά του μαχαίρια.

Άλλωστε το έχουν διακηρύξει φανερά, ότι φτάνουν 500 εκατομμύρια πληθυσμού για όλη την γη, οι άλλοι είναι…άχρηστοι και βλαβεροί!

Ποιος όμως θα είναι ο τελικός νικητής???





ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου