Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΡΑΜΠ! Θα μάθετε ποιοι είναι πίσω από τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους αν εκλεγώ


O Ντόναλντ Τράμπ υποσχέθηκε δημόσια ότι θα φέρει στο φως τα καλά φυλασσόμενα μυστικά γύρω από τις επιθέσεις στην 9/11, αν αυτός εκλεγεί πρόεδρος.

Μιλώντας σε εκδήλωση στο Bluffton, ο Τράμπ συνέχισε την επίθεση του στον τότε πρόεδρο Μπους, εγείροντας και πάλι το θέμα της επίθεσης στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στις 9/11/2001.

«Πήγαμε μετά τις επιθέσεις στο Ιράκ, αλλά δεν ήταν αυτοί που έριξαν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Εισβάλαμε μετά εκεί, ο πόλεμος αποδεκάτισε την χώρα και τώρα το Ιράν αναπτύσσεται» είπε στους παρευρισκομένους και συνεχίζοντας λέει: «αλλά δεν ήταν οι Ιρακινοί, θα μάθετε ποιοι πραγματικά γκρέμισαν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Υπάρχουν αρχεία που είναι άκρως απόρρητα, και μπορείτε να δείτε ότι ήταν οι Σαουδάραβες, εντάξει! Αλλά θα το μάθετε.»




Στην συνέχεια ο Trump μίλησε και άλλο για αυτά τα αρχεία και επιτέθηκε τόσο για τον τότε πρόεδρο Τζώρτζ Μπούς μικρό αλλά και τον αντίπαλο του για την προεδρία, τον υπερσυντηρητικό Λίντσεϊ Γκράχαμ κατηγορώντας τον ότι θα ξεκινήσει τον 30 Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με τον γνωστό δημοσιογράφο Άλεξ Τζόουνς του infowars.com, να αποκαλύπτει τα αρχεία που λένε ότι οι Σαουδάραβες βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου