Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Βίντεο: Και ο Καμμένος αποκαλεί την ΠΓΔΜ «Μακεδονία»


Σε δήλωσή του μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, που ασχολήθηκε με την στάση του κόμματος απέναντι στο ανάλογο ατόπημα του Γιάννη Μουζάλα


Με τον όρο «Μακεδονία» αναφέρθηκε εκ νέου ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στην ΠΓΔΜ, και μάλιστα σήμερα, κατά τη δήλωσή του μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του, όταν έθεσε ζήτημα άρσης της εμπιστοσύνης του προς το πρόσωπο του Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Και λέμε εκ νέου, διότι ο κ. Καμμένος είχε αναφερθεί και παλαιότερα με τον όρο «Μακεδονία» στη γειτονική χώρα, όπως προκύπτει από βίντεο που έχει αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα των ΑΝΕΛ στο YouTube, στις 25 Ιανουαρίου 2016 και το οποίο έκανε χθες το γύρο του Διαδικτύου. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αυτή τη φορά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ακούγεται να λέει την ΠΓΔΜ «Μακεδονία» σε βίντεο της ΕΡΤ, το οποίο επίσης αναρτήθηκε σήμερα, πριν από λίγες ώρες, στην επίσημη ιστοσελίδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο YouTube.


Το επίμαχο σημείο:

«Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αυτή είναι δεδομένη. Θέσαμε το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης στον κ. Μουζάλα, όχι ως πρόσωπο, αλλά γι' αυτά τα οποία ελέχθησαν και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε, καθώς, ανεξάρτητα αν επρόκειτο για ένα λεκτικό λάθος του κ. Μουζάλα, είδαμε ότι βρήκαν ευκαιρία φαντάσματα του παρελθόντος, οι γνωστοί εθνομηδενιστές να βγουν και να πάρουν θέση για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας. Είδαμε μέχρι και τον Γιώργο Παπανδρέου, σήμερα το πρωί, να βγαίνει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και να κάνει tweet παίρνοντας θέση δημόσια. Είδαμε την κ. Ρεπούση και ένα site 3000 «like», που προσπαθούσε να θέσει θέμα που έχει λυθεί οριστικά και αμετάκλητα στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή. Απέναντι στα 3000 «like» βάζουμε τα 3.500.000 υπογραφών του ελληνικού λαού που είχε συλλέξει τότε με πρωτοβουλία του ο μακαριστός Χριστόδουλος» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος.


Δείτε το βίντεο (η επίμαχη αναφορά του κ. Καμμένου στο 3:04):



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου