Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ο Τραμπ «καλπάζει» προς το χρίσμα στο δρόμο για το Λευκό Οίκο


Ένα βήμα πιο κοντά στον απαραίτητο αριθμό εκλεκτόρων που χρειάζεται πριν το τελικό συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων τον Ιούλιο βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ μετά τη νίκη του σε πέντε πολιτείες: το Κονέκτικατ, το Ντέλαγουεαρ, το Μέριλαντ, την Πενσιλβάνια και το Ρόουντ Άιλαντ.

Στην πλευρά των Δημοκρατιών η Χίλαρι Κλίντον έχασε μόνο το Ρόουντ Άιλαντ από τον Μπέρνι Σάντερς, ο οποίος ορκίστηκε να παλέψει μέχρι το τέλος.

Μιλώντας στη Φιλαδέλφεια μετά τη νίκη της στις τέσσερις πολιτείες, η Κλίντον είπε πως η εκστρατεία της θέτει «ξεκάθαρους, προοδευτικούς στόχους» για να βελτιώσει τη ζωή στις ΗΠΑ. «Πιστεύουμε στην καλοσύνη του λαού μας και στη μεγαλοσύνη του έθνους μας», τόνισε.

Ο Τραμπ εντωμεταξύ διαβεβαίωσε τους υποστηρικτές του στη Νέα Υόρκη πως δεν θα «μετριάσει» τις τακτικές του εάν εκλεγεί στην προεδρία.

«Δεν αλλάζω», ξεκαθάρισε, «Ξέρετε πως πήγα στα καλύτερα σχολεία, είμαι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Θα εκπροσωπήσω τη χ ώρα μας με αξιοπρέπεια και πολύ καλά. Αλλά δεν θέλω να αλλάξω την προσωπικότητά μου. Ξέρετε, αυτή με έφερε εδώ», είπε προβλέποντας πως εκείνος θα είναι ο τελικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου