Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Vodafone Mobile POS: Ο πιο εύκολος τρόπος να πεις αντίο στις συναλλαγές με μετρητά


Με βήματα γοργά, οδεύουμε ολοταχώς προς την αχρήματη κοινωνία που θέλει να επιβάλει η νέα τάξη πραγμάτων. Μία οι κάρτες με πρόφαση τα capital controls, μια η νέα τεχνολογία μέσω κινητών τηλεφώνων και των ψηφιακών πορτοφολιών, ερχόμαστε θέλοντας και μη όλο και πιο κοντά στο στόχο της ελίτ... Τον απόλυτο έλεγχο και φακέλωμα ΟΛΩΝ!

Παρακάτω σας παραθέτουμε, άλλη μια είδηση (διαφήμηση καλύτερα) που διαβάσαμε σήμερα στα ΜΜΕ και συγκεκριμένα στο News24. Πρόκειται για το Vodafone Mobile POS. Τον πιο εύκολο τρόπο να πούμε αντίο στις συναλλαγές με μετρητά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η "είδηση".

Σας παραθέτουμε το κείμενο και σκεφτείτε που οδηγούμαστε....


Vodafone Mobile POS: Ο πιο εύκολος τρόπος να πεις αντίο στις συναλλαγές με μετρητά
Ήρθε η νέα υπηρεσία της Vodafone που κάνει την πληρωμή με κάρτα ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη υπόθεση, λύνοντας τα χέρια των επιχειρήσεων -και όχι μόνο

Στον 20ο αιώνα σημασία είχε το χρώμα του χρήματος, στον 21ο η υφή του, καθώς όλο και περισσότεροι επιλέγουν να χρησιμοποιούν το πλαστικό χρήμα για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο μεγαλύτερος όγκος των συμπολιτών μας γιατί το επιβάλουν οι συνθήκες. Κακά τα ψέματα, στα capital controls δεν σκορπάς τα μετρητά σου δεξιά και αριστερά. Προτιμάς να πληρώνεις με κάρτα ώστε αν χρειαστείς μετρητά για κάποια συναλλαγή να ξέρεις ότι δεν θα έρθεις αντιμέτωπος με ένα μήνυμα στην οθόνη του ΑΤΜ που θα σου λέει ότι δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη γιατί έχεις ξεπεράσει το όριο σου.

Και ερχόμαστε στον κόσμο των επιχειρήσεων. Τι γίνεται όταν κάποιος θέλει να σε εξυπηρετήσει στις αγορές σου με κάρτα ακόμα και όταν βρίσκεται σε κίνηση, ή όταν έχει έρθει στο χώρο εργασίας σου ή στο σπίτι σου για να σου προσφέρει τις υπηρεσίες του;

Vodafone Mobile POS. H νέα υπηρεσία της Vodafone με την οποία κάθε επαγγελματίας ή επιχείρηση μπορεί να δεχθεί πληρωμές με κάρτα, εύκολα και γρήγορα, όπου και αν βρίσκεται ο πελάτης αρκεί να υπάρχει μία σύνδεση στο δίκτυο κινητής της Vodafone. O επαγγελματίας δεν χρειάζεται να πάει καν σε τραπεζικό κατάστημα, αρκεί η επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα της Vodafone για να αποκτήσει την υπηρεσία και το ασύρματο τερματικό.



Με το Vodafone Mobile POS, υπάρχει χαμηλή μηνιαία χρέωση, χωρίς εκπλήξεις ανεξάρτητα από τον αριθμό των συναλλαγών, και χωρίς να καταναλώνονται δεδομένα για τις συναλλαγές από το πρόγραμμα κινητής , ενώ παρέχεται και η γνωστή και πολυβραβευμένη αξιόπιστη υποστήριξη από τον Προσωπικό Σύμβουλο της Vodafone.

Πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία να μένει κάποιος επαγγελματίας στον 20ο αιώνα σε ότι αφορά τις συναλλαγές. Με το Vodafone Mobile POS μπορεί να έρθει στον 21o και να ξεχάσει και αυτός το χρώμα του χρήματος (σ.σ. αλλά κυρίως τις χρονοβόρες διαδικασίες) καθώς η κατάθεση εισπράξεων γίνεται απευθείας και με ασφάλεια στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Μάθετε περισσότερα για το πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας το Vodafone Mobile POS.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου